Casey geeft pilates!

Elke dinsdagavond van 18.30 – 19.30 en 19:30 – 20:30 uur en vrijdagochtend van 09:30 – 10:30 uur geeft Casey een Perfect Pilates les. De eerste les wordt altijd beschouwd als proefles. Daarna kunt u een abonnement aanschaffen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Mail dan met Casey.

Wat is Perfect Pilates

Perfect Pilates is de 100 jaar oude methode van Joseph Pilates geperfectioneerd op basis van actuele wetenschappelijke inzichten en toegankelijk gemaakt voor iedereen. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core stability. Met ‘core’ wordt je romp of je kern bedoeld: een korset van spieren rondom je rug, buik en bekken.  Een stabiele, sterke kern vermindert het risico op blessures en daarom is het verstandig om de stabiliteit van je kern te trainen.
Bij elke pilatesoefening zorg je ervoor dat je rug, buik en bekkenbodem aangespannen zijn. Pilates oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding.
Pilates is nog steeds één van de drukst bezochte lessen. Pilates is een eenvoudige maar toch intensieve en doeltreffende training voor elke leeftijd, zowel voor beginners als gevorderde sporters. Ook als oefentherapie is deze methode goed toepasbaar.

Casey heeft haar opleiding tot Perfect Pilates instructrice gedaan bij fysio physics.