Rond de 3 miljoen mensen gaan jaarlijks naar de fysiotherapeut wegens lichamelijke klachten. Deze klachten kunnen zijn ontstaan door sporten, op het werk, door een “verkeerde” beweging, een ongeluk of door een operatie. Fysiotherapie kan u hierbij goed helpen om van uw klachten af te komen.

Een fysiotherapeut is gespecialiseerd op het gebied van bewegen en helpt de patiënten met belemmeringen in het dagelijks functioneren.

Heeft u  aan bijvoorbeeld klachten aan uw rug, schouder of misschien “etalagebenen”, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Bent u geopereerd aan uw knie of heup dan kunt u bij ons revalideren. Denk dan aan een nieuwe knie of heup of aan een kruisband operatie.

Onze therapeuten zijn geschoold in Dry Needlingechografie, orthopedische revalidatie en easy Taping.

De eerste behandeling bestaat uit een intake en onderzoek om de klachten in kaart te brengen waarna er een behandelplan wordt opgesteld die past bij de wensen, de mogelijkheden en lichamelijke situatie.

Mocht er geen verwijzing van huisarts of specialist zijn dan zal er eerst een screening worden gedaan om te bepalen of fysiotherapie geschikt is voor de klachten of dat er mogelijk een andere specialist nodig is. De fysiotherapeuten van Fysio Effective behandelen ook bij de u thuis als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen.

Fysiotherapie knie
Knie revalidatie