Corona

Je hoeft niet opgenomen te zijn om alsnog langdurig klachten over te houden na de besmetting. Voorbeelden van deze klachten zijn vermoeidheid, spierzwakte, benauwdheid en verminderde conditie.

Dit zijn klachten die goed te behandelen zijn met fysiotherapie. Door samen te trainen, werken we aan uw conditie en zorgen we dat u uw hobby’s weer kan uitvoeren, uw werk weer kan doen en dat u weer prettig in uw vel zit.

Corona

Fysio Effective Hoornseveld neemt deel aan het Corona netwerk zaanstad, tijdens de intake wordt er beoordeeld of u behalve Fysiotherapie ook nog hulp nodig heeft van andere disciplines zoals bv Ergotherapie, Diëtetiek of Logopedie. Mocht dit het geval zijn dan brengen wij u in contact met deze disciplines.

Bij Fysio Effective Hoornseveld hebben Ineke en Jorn meerdere cursussen gedaan betreffende de revalidatie na een covid-19 besmetting, zij zal u dan ook begeleiden tijdens de revalidatie.

Voor revalidatie na besmetting met het Corona virus heeft de overheid de vergoeding (tijdelijk) opgenomen in de basis verzekering. Om in aanmerking te kom en voor de vergoeding dient u een verwijzing van huisarts of specialist mee te nemen.