LEEFSTIJL

Wilt u werken aan een gezondere leefstijl maar weet u niet hoe of waaraan u moet beginnen?
Bij Fysio Effective Hoornseveld bieden wij meerdere mogelijkheden om samen daaraan te werken.

U kunt bijvoorbeeld een gezondheidcheck bij ons doen met onze leefstijlcoach en/of een fysiotherapeut.Voor voedingsadviezen kunt u terecht bij onze voedingsdeskundige.

Daarnaast kunnen wij met de “InBody Body Composition Analyzer” een meting doen om de lichaamssamenstelling te meten. De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de samenstelling van jouw lichaam, waardoor wij je gerichter kunnen begeleiden in het behalen van de persoonlijke gezondheidsdoelen op het gebied van gewicht, vet en spieren.

Voor beweging kunt u terecht in de groepstrainingen Medische Fitness. Onder professionele begeleiding van een trainer wordt bij Medisch Fitness getraind in kleine groepjes. Op deze manier krijg u de aandacht die u nodig heeft tijdens de trainingen. Ook als u geen blessure heeft, dan kan deze vorm van trainen ook voor u goed zijn om u lichaam in een goede conditie te houden.

Daarnaast kunt u ook een abonnement nemen op de les Perfect Pilates. Het hele lichaam is betrokken bij Pilates. Maar je traint vooral je rompstabiliteit oftewel core stability. Bij elke pilatesoefening zorg je ervoor dat je rug, buik en bekkenbodem aangespannen zijn. Pilates oefeningen beschermen je rug in het dagelijks leven en zorgen voor een goede houding.

Tevens bieden wij het traject: de “Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI). Dit tweejarige traject doen wij in samenwerking met Diëtistenprakijk Sevgi.