Fysio Effective heeft samenwerkingen met ander disciplines en neemt deel aan verschillende netwerken.

Netwerken

Door de deelnames aan de netwerken zorgt Fysio Effective dat de therapeuten op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij deze aandoeningen en waar nodig om advies te vragen aan collega’s en specialisten.

Reuma

Samenwerkingsverbanden

Door samen te werken met collega’s, kunnen we elkaar goed aanvullen. Door dit soort samenwerkingen kunnen we bijvoorbeeld de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) organiseren met de diëtiste.

De samenwerking met Ergotherapie praktijk Stip is er jaren. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we u optimaal kunnen helpen om zoveel mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. U kunt bijvoorbeeld denken aan aanpassingen in huis en de juiste hulpmiddelen voor u te adviseren. Waar nodig komen de fysiotherapeut en ergotherapeut gezamenlijk bij u langs.

Vanuit de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam  krijgen wij jaarlijks meerdere studenten die wij begeleiden tijdens hun stage. Over het algemeen zullen de stagiaires 28 uur per week gedurende 20 weken stage lopen in de praktijk.